Ecotip Office

year: 2018
area: 221 m2
Skopje, Macedonia

Due to the specific needs of the client’s organization structure, the floor plan was designed with separate office units that allow for privacy for the small teams. The vertical glass openings on the wall partitions form a visual connection between the separate units. These “cracks” in the walls make the work space area more connected and also they let the outdoor light circulate through the whole area. There is a curtain at every glass partition giving the employees the possibility to isolate themselves. The curtains also work as sound absorbers. The higher service zone creates a smaller scale with intimate atmosphere in the kitchen, which also serves as a conference room for more informal company meetings. This area also accommodates a small corner, where company products are displayed.